Harmaa-karvainen koira - kuvaus, elinympäristö, mielenkiintoisia faktoja

Pähkinäperhe keskittyy satoja yksilöiden lajeja, mukaan lukien harmaata karvaa. Tämän päivän materiaalissa tarkastelemme lintua, jolla on harmaa pää, jolla on sama nimi.

Kuvaus ja jakelu

  1. Kuten nimestä käy ilmi, pään kuvaus ei ole vaikeaa. Se on harmaa, kuten harmaa. Rintakehä, jossa on kaula ja alempi runko, pigmentoidaan harmaasävyisellä sävyllä. Siipien höyhenet, selkä, jossa on samanlainen väri, mutta hieman tummempi, kirjaimellisesti puoli sävyä.
  2. Kun henkilö on lennossa, hän näkee vihreän keltaiset höyhenet hännän alapuolella. Nokka-alueella on ns. Viikset, jotka ulottuvat poskiin.
  3. Temechkan alueen puolikkaan edustajat esittävät punaista pistettä. Naisilla tämä ominaisuus puuttuu, mutta tämän kriteerin mukaan ihmiset erottavat entisen jälkimmäisestä.
  4. Näiden lintujen mielenkiintoinen piirre on se, että heillä ei ole erilaisia ​​asuja vuoden ajan mukaan. Voimme vain sanoa, että nuoret linnut eivät ole yhtä kirkkaita kuin aikuiset. Sivuttaisissa osissa ne ovat pilkkuja, ja viikset leviävät nokkasta poskiin.
  5. Nuoremmassa sukupolvessa etuosassa on värjätty punainen. Nämä yksilöt poikkeavat vihreistä pähkinöistä, koska niillä ei ole silmän alueella olevaa maskia, ja antennit ovat ohuita ja huomaamattomia, ja niiden mitat ovat hieman pienempiä.
  6. Nämä linnut ovat yleisempiä Euraasiassa, he suosivat metsiä ja Atlantin rannikkoa. Myös Tyynenmeren rannikolla on henkilöitä. Etsi ne Suomessa, Norjassa, maamme avoimissa tiloissa. Linnut ovat luonteensa vuoksi istumatonta, vain vakavassa kylmässä he voivat siirtyä lämpimiin ilmastoalueisiin.
  7. Yksilöt asuvat Indonesiassa, lähellä Venäjää ja suoraan valtion alueella. Voronezhissa, Rostovissa, Volgogradin alueilla sekä Krimissä ja Karjalassa kirjattiin suuria väestöryhmiä. Orenburgin ja Bryanskin alueella väestö on pieni.

Elämäntapa

  1. Luonnollisten ominaisuuksiensa mukaan linnut haluavat elää lehti- ja sekavyöhykkeillä. He tarvitsevat avoimia alueita, kuten niittyjä, glades, leikkauspaikkoja.
  2. Kun siitoskausi ei ole vielä alkanut tai on jo päätynyt päätökseen, linnut voivat liikkua kaupunkeihin. He alkavat kulkeutua reikiin puumajoissa ja etsiä myös reikiä tiilirakenteissa.
  3. Haisevassa maastossa he tekevät itselleen reikiä leppessä, haapassa ja muissa lehtipuissa. Tehtävän helpottamiseksi valitse ne kasvit, joissa puu on jo kuolemassa.
  4. Kun pesän rakennusjakso alkaa, linnut tekevät sen yhdessä. Yhdessä he inkuboivat, ruokkivat poikasia ja huolehtivat niistä. Lapset puolestaan ​​syntyvät sokeina ja ilman höyheniä.

ruoka

Загрузка...

  1. Ruokavalion perustana ovat hyönteisten toukat ja suoraan viat, matot ja muut luonnon tuholaiset. Lintujen muurahaiset, punaiset muurahaiset, termiitit syövät. Vahvan ja voimakkaan nokan läsnäolosta johtuen kurkkut voivat rikkoa maata etsittäessä ruokaa. Kun he löytävät muurahaisen, ne työntävät heti nokkaan ja imevät hyönteisiä.
  2. Näillä linnuilla on pitkä ja tahmea kieli, joka voi ryömätä eri hyönteisten labyrintteihin ja saavuttaa ne. Toinen osa peruselintarvikkeista koostuu kovakuoriaisista, toukkia, heinäsirkkoja, heinäsirkkoja. He voivat saada matoja maasta ja puista, he myös syövät hämähäkkejä.
  3. Keväällä nämä yksilöt kuluttavat vaahterauhaa, joka erottuu puista. Koska näillä lintuilla on ohut nokka, he eivät kovin halua hakkaa puita, joten he tekevät sitä epäjohdonmukaisesti. Mutta kun he tekevät sen, he suosivat vanhoja ja sairaita puita, joilla on vaurioitunut kuori. Joten linnut saavat hyönteisiä ja toukkia erityisesti talvella.
  4. Kun syksy tulee, ruokavalio muuttuu monipuolisemmaksi, siihen liittyy kasviperäisiä elintarvikkeita. Linnut ovat keränneet puista pudonnut hedelmät. He rakastavat juhlia kirsikoilla, omenoilla, päärynöillä. Myös nojaa pähkinöitä ja tammenterhoja, marjoja metsässä.
  5. Talvella kuoren toukat ja hyönteiset otetaan pois, kuten aiemmin mainittiin. Lisäksi linnut vierailevat erityisillä syöttölaitteilla, jotka ihminen on luonut kaupunkialueiden ja kylien alueella. Näiden henkilöiden syöttäminen suosivat yksi kerrallaan.

kopiointi

  1. Heti kun kyseiset henkilöt saavuttavat yhden vuoden, he alkavat murrosiän. Jos lämpimillä alueilla talvi on melko lievä, niin avioliitto laulaa ja miehet, joilla on naaraita, alkavat jo kuulla helmikuun alussa. Euroopan alueella elävät linnut aloittavat parittelukauden maaliskuun alussa.
  2. Tällä hetkellä voit kuulla pitkän ja melodisen vihellyksen, jota ei voi sekoittaa mihinkään muuhun. Samalla naiset alkavat vastata miehille. Vain heidän äänensä ovat melko kurja ja ajoittainen. Elinympäristöstä riippuen yksilöiden ääni voi vaihdella hieman.
  3. Heti kun linnut alkavat virrata, miehillä on lisääntynyt aktiivisuus. He voivat usein lentää jopa muille alueille löytääkseen kumppanin. Tämän ominaisuuden vuoksi lintujen lukumäärä on suhteellisen pieni. Huolimatta siitä, että niiden jakauma on melko suuri.
  4. Kun pari muodostuu, yksilöt löytävät itselleen sopivan paikan. Ennen jalostusta tarvitaan enemmän parittelua. Kun mies huolehtii naisesta, hän tekee lyhyitä lentoja, joihin liittyy äänekkäitä siipiä. Hänen kultaseni ruokkii myös rituaalia.

Nämä linnut kuuluvat niskan joukkoon ja ovat kuuluisia kyvystään murskata puun kuori. Mielenkiintoisia faktoja ovat se, että nilkka ei elää aikansa loppuun asti, he kuolevat aivotärähdyksestä.

Video: White-head Woodpecker (Picus canus)

Загрузка...

Suosittu Luokat

Загрузка...