Japanilainen nosturi - kuvaus, elinympäristö, mielenkiintoisia faktoja

Japanilainen nosturi on kaunis ja majesteettinen lintu, jota ympäröivät legendat. Tämän lajin yksilö on valkea ja mustat merkinnät. Pitkä, koska kiinnostus näihin lintuihin henkilöstä ei putoa. Ihmiset tutkivat edelleen lajeja ja löytävät uusia ja uusia näkökohtia, jotka vaikuttavat näihin lintuihin. Tänään tutkimme kaikkea, joka koskee heitä. Annamme tietoa lisääntymisestä, ravitsemuksesta, yleisestä elämäntavasta jne.

Lomakkeen ominaisuudet

  1. Kuten nimestä käy ilmi, Japania pidetään näiden lintujen alkuperämaana. Siellä lajin yksilöt luokitellaan pyhiksi. Japanilaiset uskovat, että nosturit ilmentävät puhtautta ja uskollisuutta.
  2. Myös paikalliset asukkaat uskovat toiveiden täyttymiseen, kaikki unelmat voivat tulla toteutettaviksi ja tavoitteiksi. Osittain tästä syystä japanilaiset tekevät tuhansia paperinostureita ja sijoittavat ne koteihinsa. Crane on jo pitkään ollut Kiinan ja Japanin höyhen symboli.
  3. Kaikki ihmisen arvot liittyvät nosturiin. Kyse on vauraudesta, perheen hyvinvoinnista, pitkäikäisyydestä, vauraudesta. Kuva höyhenistä lintusta edustaa menestystä, henkilö pyrkii koristamaan talonsa patsailla.
  4. Koska nämä linnut ovat vähentyneet luonnollisessa elinympäristössään, tämä tekee niistä vielä salaperäisempiä. Planeettamme japanilaiset ja muut kansat yrittävät säilyttää lajin kaikin mahdollisin keinoin suojella ja säilyttää sitä.

Kuvaus ja elinympäristö

  1. Tämän lajin yksilö on suuri lintu, yhtä suuri kuin 160 cm. Rungon massan osalta nämä luvut vaihtelevat välillä 8-10 kg. Luonnollisesti ei voi tehdä ilman siipikarjan merkkiä, nimittäin 2,5 m. Näillä lintuilla on valkeat, mutta rungossa on tummia merkkejä.
  2. Kaula on musta, se on koristeltu pitkänomainen valkoinen sävy. Alaosassa lentävät höyhenet ovat myös mustia, siluetti ohut ja jalo. Aikuisilla yksilöillä korkki on punaista pään päällä. Jalat ovat pitkiä, ohuita, harmaita, tummia. Sukupuolten erojen osalta naiset ovat pienemmät kuin miehet.
  3. Nuoret eläimet värjätään eri tavalla kuin vanhempi sukupolvi. Kun poikaset ovat juuri syntyneet, ne näyttävät punertavilta. Ajan mittaan ne muuttavat höyhenää, joka muistuttaa sekoitettua. Mekossa on ruskehtavaa, valkoista, ruskeaa, harmaata sävyä. Pää on peitetty höyhenellä eikä paikallisesti. Kun nuorempi sukupolvi kypsyy, se tuo aikuisten asun.
  4. Luonnollisen elinympäristön osalta nämä linnut ovat yleisiä Kiinassa ja Japanissa. Ne on jaettu useisiin päälajeihin. Saaren väestöstä on nostureita, jotka ovat usein istumattomat. He asuvat Kuril-saarilla ja Hokkaidossa. Mieluummin kylmät ilmastoalueet.
  5. On olemassa myös joukko mannermaisia ​​lintuja, jotka muuttavat luonnon ominaisuuksiensa mukaan. Nämä henkilöt ovat hajallaan koko maamme laajennuksissa sekä Kiinassa, Koreassa ja Mongoliassa. He rakastavat lämpimiä paikkoja, joten he menevät sinne talvella.
    6. Kannattaa mainita erikseen Kiinassa sijaitseva kansallinen varantovyöhyke. Perheellä on monia edustajia. Alueella noin 85 tuhatta neliömetriä. km. elää yli 2 000 yksilöä.
  6. Nämä linnut vähenevät väestöstään ihmisen tekijän vuoksi. Patoja rakennetaan, ympäristö saastuu, kehittymättömän maan määrä vähenee, maatalousmaa laajenee ja muut näkökohdat vaikuttavat nostureiden määrään.

Elämäntapa

  1. Linnut ovat aktiivisimpia päivällä. He kokoontuvat parviin ja menevät rehuun. Hanki ruokaa rantavyöhykkeellä suoalueella.
  2. Näiden lintujen elämässä on erilaisia ​​rituaaleja. Heillä on paljon poses, ääniviestejä, liikkeitä, jotka auttavat kommunikoimaan keskenään ja ilmaisemaan tunteita. Tällaista käyttäytymistä kutsutaan nosturin tanssiksi, joka yhdistää eri ikäryhmien lintuja.
  3. Usein vain yksi henkilö siirtyy rituaaliin. Vain jonkin ajan kuluttua muut henkilöt alkavat vähitellen liittyä. Tämän seurauksena koko parvi alkaa osallistua tanssiin. On syytä huomata, että monet tällaisista rituaaleista lähteneitä liikkeitä lainattiin kansan tansseille.
  4. Tarkasteltavat yksilöt suorittavat epätavallisia hyppyjä, kun taas linnut levittävät siivet laajasti. He myös pyörivät jalat kauniisti ilmassa. Linnut suorittavat aaltoilevia liikkeitä, jousia ja tossing-ruohoja. Nosturit kääntyvät nokkaan eri suuntiin. Niinpä ne osoittavat mielialaa ja suhdetta.
  5. Monissa kansanperinteissä kyseiset henkilöt ovat terveys-, onnellisuus-, hyvinvointi- ja pitkäikäisyyden symboli. Jos uskot legendoihin, on syytä huomata, että kun nosturi on lähellä henkilöä, viimeinen on onnea. Ennen kuin onnekas avaa rauhallisen ja omavaraisen elämän.
  6. Japanin luonnonsuojelijat Crane-symboli pyörii työvaatteiden tunnuksena. Tällaiset ihmiset yrittävät säilyttää harvinaisia ​​lintulajeja. Tätä varten he harjoittavat kasvatusta erityisessä lastentarhassa. On syytä huomata, että nosturit lisääntyvät hyvin huonosti luonnonvaraisten olosuhteiden ulkopuolella.
  7. Myös linnut eivät ole järkeviä vapauttaa tahtoa. He eivät yksinkertaisesti ole valmiita tähän. Linnut joutuvat alttiiksi monille vaaroille. Nosturit on lueteltu Punaisessa kirjassa, ne häviävät. Tällaisia ​​yksilöitä suojellaan kaikkialla maailmassa. Kuten useimmissa tapauksissa, yksilöiden väestö vähenee inhimillisten tekijöiden vuoksi.

ruoka

  1. Nosturien päivittäinen ruokavalio voi sisältää sekä kasvi- että eläinruokaa. Usein nämä linnut ruokkivat vesiolentoja. Ne ruokkivat simpukoita ja kalaa. Nosturit syövät sammakoita, pieniä lintuja ja jyrsijöitä, toukkia, kovakuoriaisia, hyönteisiä, matoja ja jopa munia.
  2. On mielenkiintoista tarkkailla, miten nosturit käyttäytyvät ruokinnan aikana. He laskivat päät ja pakastivat. Linnut odottavat saaliinsa mahdollisimman lähelle. Henkilöt, joilla on uskomaton nopeus, tarttuvat uhriin ja niellä. Nosturit syövät myös juurakoita, kasvien silmuja, siemeniä, nuoria versoja jne.

kopiointi

  1. Pesivät linnut alkavat keväällä. Usein tämä kausi on maaliskuun lopussa tai huhtikuun alussa. On syytä huomata, että nosturit ovat monogamisia pariskuntia. Kun yksilöt alkavat yhdistyä, he tekevät hyvin kauniita ja monimutkaisia ​​melodisia ääniä. Linnut sulautuvat yhteiseen lauluun.
  2. Tällöin nosturit seisovat yhdessä, kun niiden kannat nostetaan. Mies yrittää levittää siivet niin laajasti kuin mahdollista. Nainen, päinvastoin, taittaa ne pitkin kehoa. Usein pesä on rakennettu korkealle ruoholle, joka sijaitsee lähellä vettä. Tällä hetkellä mies alkaa suojella jälkeläisiä ja hänen naarasaan hyvin varovasti.

Nosturit ovat ainutlaatuisia yksilöitä, jotka ovat sukupuuttoon. Tällä hetkellä lintuja suojellaan. Lintujen kuolinsyy on ihmisen tekijä. Suolien polttamisen takia nosturit kuolevat. Lisäksi on olemassa monia legendoja kyseisistä henkilöistä. Tällaiset vankeudessa olevat linnut voivat elää jopa 80 vuotta!

Video: japanilainen nosturi (Grus japonensis)