Golden-haired pingviini - kuvaus, elinympäristö

Kullanvärinen pingviini sai nimensä johtuen siitä, että hänen päänsä oli ominaista. Nämä kauniit perheenjäsenet voivat kilpailla erottuvien ulkoisten tietojen kanssa. Lisäksi ne ovat hauskoja ja mielenkiintoisia oppimisen kannalta. Monet valokuvaajat ja tutkijat ovat iloisia pääsemään pingviinien luonnolliseen elinympäristöön katsomaan niitä ja säveltämään kiehtovia materiaaleja.

Lomakkeen ominaisuudet

  1. Ensimmäistä kertaa lintua kuvaili saksalainen luonnontieteilijä vuonna 1837. Hän oli huomannut harjattua olentoa mielenkiintoisilla tavoilla. Aluksi tämä pingviini johtui yhteisestä perheestä, mutta ajan kuluessa yksilöt siirtyivät erilliseen luokitteluun.
  2. Jos noudatat lukuisista tutkimuksista saatuja tietoja, tämän lintu lähimmän kaverin katsotaan olevan kuninkaallisen pingviini. Toinen laji on tietenkin suurempi ja massiivisempi, mutta muuten ne ovat samankaltaisia.
  3. Yli 1,5 miljoonaa vuotta sitten ensimmäinen mutaatio tapahtui, linnut jaettiin ja alkoivat muuttua ulkonäöltään. Nykyään nämä henkilöt näyttävät täysin erilaisilta, keskitymme perheen kulta-tukkaiseen jäseneen.

asunto

  1. Tarkasteltavien lajien lajit haluavat asua Etelämantereen rannikolla. He haluavat elää saarilla, jotka ulottuvat Etelämantereen vyöhykkeen yli. Muita poikkeuksia ovat tasangot, joissa on loputon lumimassa, joka ei salli pääsyä veteen.
  2. Pingviinit elävät luonteeltaan siirtomaa, joten he elävät suurissa perheissä. Ne täyttyvät Etelä-Chilessä sekä Orkneysaarilla ja Etelämantereen niemimaalla. Asiantuntijan mukaan nämä henkilöt sijaitsevat Uudessa-Seelannissa, Australiassa, Brasiliassa ja Afrikassa. Mutta heidän parvonsa ovat pieniä ja epävakaita.
  3. Jos pidät tiettyä asuinpaikkaa, kauniit sulkaiset ystävät haluavat asettua lähellä kallioista maastoa. He rakentavat pesiä siellä, viettävät suurimman osan elämästään, piiloutuvat vihollisilta luonnollisessa ympäristössä.
  4. Koska aiemmin mainittiin, että tämä laji elää siirtomaa, on tarpeen selvittää yksilöiden lukumäärä yhdessä perheessä. Huomio, se voi nousta 1,5 miljoonaan ja jopa enemmän. Siksi pingviinit ovat kourallinen ja usein vihamielinen alueelle.
  5. Nuoret eläimet eivät ole yhtä ristiriitaisia ​​kuin kasvaneet linnut. Jälkimmäiset usein alkavat taistella, koska he yrittävät valita parhaan paikan kodin rakentamiseksi. Mielenkiintoista on se, että perheen elinympäristöstä syntyy epämiellyttävää kalaista hajua.
  6. Sosiaalinen toiminta on melko kehittynyt, linnut kommunikoivat huutomerkkien ja eleiden kanssa. Arsenalissa on monia ääniä, joista jokainen tarkoittaa jotain. Kun parittelukausi alkaa, mies laulaa ja vaatii naisia. Naiset kokoontuvat kasaan, ja mies valitsee yhden ja aloittaa tanssin.

kuvaus

  1. Tämän suvun yksilöllä on suuri yleinen ominaisuus. Hän ei tietenkään voi kilpailla kuninkaan pingviinien kanssa, mutta hän ei myöskään ole pieni. Niinpä kasvun kannalta lintu kasvaa 70 cm: iin, mutta myös suurempia edustajia.
  2. Sukupuolierot ovat olemassa, miespuoliset edustajat ovat hieman suurempia kuin naiset. Mielenkiintoinen piirre on luontainen näille linnuille. Ne vaihtelevat painon mukaan vuoden ajanjakson mukaan. Myös vuodatetaan kunnolla painon aikana. Yleensä massa vaihtelee välillä 3-6 kg.
  3. Alaikäiset ovat vastaavasti pienempiä, mutta nopeasti kasvavia rasvoja. Ennen kuin molt alkaa, pingviinit painavat noin 6 kg ja sitten paino 1,5-2 kertaa. Alun perin näitä lintuja kutsuttiin sukelluksiksi, ei kultahiusisiksi. Tämä johtuu pään tyypillisestä tuftista, joka on pigmentoitu kelta-oranssi sävy.
  4. Kärki on kulmakarvojen yläpuolella. Sitä pidetään tämän lajin tunnusmerkkinä. Nokka on vahva ja riittävän suuri. Se on väriltään ruskehtava ja oranssi sävy. Hieman taivutettu kuin kynsi.
  5. Kaikkien muiden parametrien osalta nämä pingviinit eivät juuri erotu samanlaisista henkilöistä. Ne ovat lähes koko kehon päällä maalattuina sinisenä tai mustana. Vatsan osa ja kaula ovat valkoisia. Tassut ovat vaaleanpunaisia, samoin kuin siipien alla oleva alue.

annos

  1. Älä unohda, että tämän lajin yksilöt kuuluvat saaliin. He eivät osaa lentää, mutta tämä ei estä heitä olemasta erinomaisia ​​metsästäjiä veden alla. Prim se pingviinit tekevät sen hyvin onnistuneesti.
  2. Aikuiset yksilöt pystyvät täysin sukeltamaan yli 65 metrin syvyyteen. Samalla ne voivat olla veden alla ilman happea jopa 3 minuutin ajan. Lisäksi pingviinit keräävät pieniä määriä kiviä suuhunsa ennen metsästystä ja veteen upottamista. Tämän lisäpainon ansiosta petoeläimet voivat upottaa veteen nopeasti.
  3. Usein kultaiset karvaiset pingviinit metsästävät pieniä kaloja. He nauttivat myös äyriäisten ja kalmareiden syömisestä. Jos katsot sitä toiselta puolelta, niin vanhemmat yrittävät tuoda pieniä nilviäisiä ja planktonia.
  4. Ongelmana on, että nuorten elin on melko heikko eikä ole vielä täysin vahvistunut. Siksi poikaset eivät yksinkertaisesti pysty sulattamaan suurempaa ruokaa. Tästä syystä voimme sanoa, että vanhemmat tarjoavat nuorille eläimille erityistä "vauvan" ruokaa.

Mielenkiintoisia faktoja

  1. Tarkasteltavia yksilöitä ei ole lueteltu Punaisessa kirjassa, mutta tämä laji on suojattu. Golden-haired pingviinien uskotaan olevan erittäin haavoittuvia.
  2. Samaan aikaan, jos tilanne ei muutu, tällaiset henkilöt joutuvat punaiseen kirjaan. Linnut hukkuvat lähinnä siksi, että koko planeetta kärsii suuresta ekologiasta. Ilmaston lämpeneminen vaikuttaa erityisesti pingviineihin.

Tällaiset yksilöt ovat ainutlaatuisia ja ne ovat suojattuja lajeina, jotka voivat hävitä. Tosiasia on, että pingviineillä on vain vähän luonnollisia vihollisia, ne tuhoutuvat koko planeetan ekologian pahenemisen vuoksi. Harvoissa tapauksissa sinetit ja tappajavaalit hyökkäävät.

Video: 10 faktaa pingviinistä