Black-throated Diver - kuvaus, elinympäristö, mielenkiintoisia faktoja

Musta-kurkkuinen loon on melko yleinen, erilainen hohtava ja uinti nopeus. Luonnollisesta elinympäristöstä voidaan tunnistaa järvet, metsäalueet ja erilaiset vesisäiliöt. On monia mielenkiintoisia piirteitä, jotka kaikkien pitäisi lukea. Analysoimme ne puolestaan ​​ja annamme tosiasiat.

asunto

Загрузка...
  1. Esitetyt henkilöt ovat keskikokoisia, jotka edullisesti vaihtelevat Euraasiasta Alaskaan. Ne rakentavat pesiä Euroopan kylmillä alueilla, kuten Norjassa tai Suomessa. He asuvat maamme ja Amerikan yhdysvalloissa.
  2. Se lähetetään talveen kylmissä vesilähteissä, se voi tapahtua Välimeren pohjoisosassa sekä Kaspianmeren ja Mustanmeren rannikolla. Maamme rakentaa pesiä metsähihnaan ja lähellä seisoviin vesilähteisiin. Tuntuu hyvältä järvissä.
  3. Voit tavata tämän alalajin edustajia Azovinmerellä. Kylminä aikoina, lähetetään Krasnodarin alueelle, koska on olemassa kaikki edellytykset näiden asukkaiden täyteen talvehtimiseen. Väestöön vaikuttavat monet tekijät, kuten lento-olosuhteet ja muut näkökohdat.
  4. Loonit ovat vähentyneet väestössä, koska kemikaalien käsittelyssä syntyvät jätteet saastuttavat yhä enemmän vesilähteitä. Tämä johtaa kalojen kuolemaan, ja myös mustakarvaiset linnut vähenevät. Jos tarkastelemme Euroopassa asuvien henkilöiden määrää, niiden lukumäärä tuskin ylittää 800: aa.
  5. Viimeaikaiset arviot Krasnodarin alueesta paljastivat, että tässä paikassa linnut keskittyvät enimmillään 1000 päähän. Ornitologit tutkivat perhettä pareittain, eli noin 500 paria.

ulkomuoto

  1. Yksilö on keskikokoinen lintu. Se on suurempi kuin puna-rintainen loon. Se on kuitenkin kooltaan pienempi kuin tummat ja valkoiset silmät. Tarkasteltavien lintujen rungon pituus voi vaihdella 57 - 74 cm.
  2. Tällöin paino ylittää usein yli 3 kg. Tällaisten lintujen väri on yleensä kaksivärinen. Tässä tapauksessa rungon pohja on lähes aina valoisa ja yläosa on tumma. Parittelun aikana yksilöiden ulkonäkö muuttuu merkittävästi.
  3. Tulee selväksi, että yksilöiden kaula ja pää tulevat harmaiksi, lähempänä tuhkanväriä. Kurkun kohdalla väri on väriltään kaunis vihertävä tai violetti. Jos katsot tarkkaan, niin kehon alaosassa näkyy kaunis valkoinen kuvio, joka on pituussuunnassa.

kuvaus

  1. Tämän alalajin linnut ovat täydellisesti hallittuja maalla tai vesiympäristössä. Toinen vaihtoehto on lähempänä niitä. Yksilöt jopa mieluummin nukkuvat veden pinnalla.
  2. Tähän mennessä on kirjattu ennätys, jossa todetaan, että lintu ui veden alla ja ei syntynyt 2 minuutin ja 15 sekunnin ajan. Mutta keskimäärin ne laskevat veteen 50 sekuntia.
  3. Näytä toiminta milloin tahansa vuorokauden aikana. Kun he eivät ole vedessä, ne liikkuvat vatsaontelossa. Seksuaalinen kypsyys saavutetaan toisen elinvuoden jälkeen.
  4. Laki on otettu käyttöön, jossa todetaan, että Krasnodarin alueella on kiellettyä metsästää edustettuja henkilöitä. Koska tämä lintu on erinomainen sukellus, kun se lähetetään syvyyteen, se joutuu verkkoon ja jää kiinni, mikä johtaa kuolemaan.
  5. Monogamiaa pidetään esitettyjen lajien erityispiirteinä, toisin sanoen nämä linnut valitsevat yhden ainoan kumppanin elämässä eivätkä ole erillään siitä. Jos jostain syystä puolet kuolee, loona jätetään yksin.
  6. Tärkeää on se, missä edustetut yksilöt pesivät. He tarvitsevat ruokaa, elintarvikkeiden tarjonnan pitäisi olla melko laaja. He rakentavat yhden asunnon, muistavat sijainnin, jonka jälkeen he palaavat yksinäiseen paikkaan vuosittain. Yksi lampi sallii kolme paria lintua.
  7. Munilla on tumma, ruskeanvihreä sävy. Yhdelle muniville loonille on noin kaksi munaa. Inkubointiajan osalta se kestää 28 päivää. Poikaset pystyvät pari kuukautta synnytyksen jälkeen. Tästä lähtien he pystyvät itsenäisesti tuottamaan ruokaa.

Mielenkiintoisia faktoja

Загрузка...

  1. On syytä huomata, että kyseiset henkilöt on lueteltu Venäjän federaation punaisessa kirjassa. Ongelmana on, että viime vuosina lintujen määrä on vähentynyt dramaattisesti elinympäristön muutoksen vuoksi. Lintu hävisi yksinkertaisesti useimmilta alueilta.
  2. Siksi yksilöitä ei voi enää löytää Smolenskin, Jaroslavlin, Ivanovon ja Moskovan alueilla. Myös lintulajit hävisivät kokonaan Mordoviasta, ja tämän alueen yksilöt eivät enää pesivät.
  3. Mustavalkoisilla loonsilla on erittäin mielenkiintoinen piirre. Tosiasia on, että yksilöillä on erityinen herkkyys ihmisen tekijälle. Ongelmana on, että tällaiset linnut pelkäävät kaikki yksilöt, koska heidän elinympäristössään oli jatkuvasti läsnä. Tämän vuoksi numeerisesti Hagar on romahtanut.
  4. On ymmärrettävä, että jos häiritset tai pelotat tällaisia ​​lintuja, he jättävät pesänsä pitkään. Tämän seurauksena munat tai pienet poikaset ovat täysin suojattomia. Kaikesta vaarasta heillä ei ole missään mennä.
  5. Erittäin tärkeä tekijä yksilöiden määrän vähentämisessä on se, että linnut kuolevat usein kalaverkkoissa. Tärkeitä ovat myös ympäristössä esiintyvät peruuttamattomat vaikutukset. Syynä lintujen määrän laskuun on juuri ihminen.
  6. On syytä huomata, että kyseessä olevat lintut pystyvät kehittämään noin 60-65 km / h nopeutta. Kun kausivaihtelut tulevat, linnut muuttavat jopa yöllä. Lisäksi sukeltajat metsästävät veden alla 10 m. Ne voivat olla ilman happea noin 40-60 sekuntia.

Mustaherkät loonat ovat melko mielenkiintoisia lintulajeja. Tällaisilla linnuilla on kaunis ulkonäkö. He pystyvät nopeasti lentämään ja sukeltamaan veteen kalojen kunnon syvyyteen. Tarkasteltavat yksilöt on lueteltu Punaisessa kirjassa lajien lukumäärän jyrkän vähenemisen vuoksi.

Video: Black-throated Loon (Gavia arctica)

Загрузка...

Suosittu Luokat

Загрузка...